DİYARBAKIR / BAĞLAR - Celal Güzelses İlkokulu

Tarihçe

Okulumuz ilk olarak 1999-2000 yılında Eğitim ve Öğretime açılmıştır. 28 derslik olarak yapılan okulumuz  2000-2001 öğretim yılı sonunda okulumuzda kullanılmayan bazı bölümler derslik olarak ilave edilmiş 30 derslik olmuştur. 2000-2001 öğretim yılı sonda okulumuz kalorifer teşkilatına kavuşmuştur. 2000 yılında Bilgi Teknoloji sınıfı oluşturulmuş, Ana sınıfı ile birlikte kullanılan derslik sayısı 32'ye çıkmıştır.

Okulumuz Zemin Katında 12 derslik, 1 Müdür Yardımcısı odası, Kantin, Santral Odası, Ana Sınıfı bölümü mevcuttur.

1. Katta Müdür Odası, Müdür Yardımcısı Odası, Memur Odası, Aile Birliği Odası, Kütüphane, Öğretmenler Odası, Rehberlik ve Danışman Odaları, Arşiv, Görsel Sanatlar Odası, Laboratuar, mescit, özel eğitim derslikleri ve üç sınıf mevcuttur.

2. Katta 12 sınıf, Çok Amaçlı Salon bulunmaktadır.

Bodrum katta sığınaklar, spor odaları, kazan dairesi ve diğer bölümler mevcuttur.

Isınma : doğalgaz

aydınlatma: mevcut

su ve kanalizasyon: mevcut

laboratuar: 1 adet bilgisayar ve fen laboratuar mevcuttur.

salon : 1 adet çok amaçlı salon mevcut

kütüphane: mevcut